Om reservoar.se

Reservoarpennans hem

Lyft fingrarna från tangentbordet och titta bort från skärmen lägg telefonen åt sidan och hugga tag i ett skrivverktyg i den fysiska världen. Ett skrivverktyg som är skapat för att vara. Skulle detta kännas rätt för dig?

Du har i så fall kommit  rätt så lyft inte bort dina händer från tangentbordet riktigt ännu och känn dig välkommen till reservoar.se

Reservoar har siktet inställt på kunskap och ett brett sortiment.
Från den enkla vardagspennan till den solida generationspennan. 
En del tillbehör tillkommer. Vi vill såklart även ha bläck i våra pennor.
Snabbtorkande för den vänsterhänte. Shimmering för artisten. Anteckna med blodrött bläck eller en klassiskt blå – valet ska vara ditt.
Papper, journaler och en del andra artiklar står även att finna men reservoarpennan kommer alltid att vara i fokus.

För dig som kund vill vi att du känner att allting går rätt till och att du som kund är viktig för Reservoar. Under de gångna åren vill vi påstå att Reservoar lyckats väl med detta och kommer såklart fortsätta att arbeta mot dessa värderingar.
Ta gärna en titt på omdömen Reservoar samlat ihop genom åren på Trustpilot

Sedan en försiktig start 2018 har Reservoar byggt vidare. Mer foton – bättre foton. Mer information. Nya leverantörer. Nya artiklar. Allt läggs till rullande och förbättras lite i taget. 

Här är jag.

Det är jag som svarar när du ringer eller du skickar en fråga via e-post och det är jag som packar din beställning. 
Jag ser väldigt mycket fram emot den dagen jag kan anställa en kollega men än så länge är det bara jag som driver Reservoar med allt som hör där till. 

Favoritpenna för tillfället är en Pilot Falcon Fine. Det är en något udda spets på en Pilot Falcon som ser lite annorlunda ut men är attans fin att skriva med. Det tar lite tid att vänja sig vid denna penna men det är värt det alla tider. Bläck i pennan just nu har vi Diamine Asa Blue.

Tveka inte att slå en signal eller skicka fråga via e-post.

// Martin Olsson

På gång på reservoar.se

Påfyllnad av utbud.
Utbudet från Diplomat kommer att breddas.
På förfrågan är Ferris Wheel Press på ingående med bläck och pennor.
Reservoar ser ett stort intresse av våra bläck och kommer att satsa en hel del på att bredda och förbättra bläcksidan under 2023.